söndag 19 april 2009

BILDBEVISET på Thylanders drömklack!


Om du älskar att titta på fotboll, måste du gå på Swedbank Stadion. Det är fantastiskt och sitta där och gotta sig med hela matchbilden framför ens ögon. Aldrig någonsin har vi i Malmö sett fotboll så nära och detaljrikt som nu. Man ser ALLT! Tror vi, men ack så fel.
Vi alla på plats, över 20 000, missade nämligen när Mattias Thylander, Trelleborgs FF, liggande klackar fram bollen till MFF:s Daniel Larsson.
Han i sin tur ser något förvånad ut när bollen kommer farande. Daniel väntar nämligen på att domaren ska blåsa frispark till hans favör.
I stället för domarens signal kommer alltså bollen. Daniel avbryter sitt viftande, reser sig blixtsnabbt upp och snor åt sig lädret. Tre försvarare i TFF rusar till. Daniel som är snabb som en vessla kör slalom mellan gubbarna och stänker in kvitteringsbollen, 1-1 och stort jubel på Stadion.
Det var den där klacken vi alla missade.
Först när jag kom hem och körde igenom PPV som jag bandat, såg jag vad vi alla på plats missade, nämligen Thylanders klack.
Nu gjorde det ingenting. Det är trots missen 1000 gånger roligare att se fotboll på plats på Malmö FF:s nya Stadion. Prova själv.
Tack för klacken Thylander.


Hör Daniel Larsson själv berätta. HÄR!
Se klacken HÄR!
Roland Nilsson avslutar med analys av 1-1 matchen. HÄR!
Tobias Christoffersson har samlat in åsikter efter matchen. HÄR!
Och HÄR får du hans matchreferat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar