onsdag 16 september 2009

Senaste modeflugan: Allsvensk PINUPPA?

Lagom till Premier League drog igång presenterades Lucy Pinder som ligans egen pinuppa. Hon kläddes i lagens samtliga dräkter, visades upp och de ölstinna engelsmännen dreglade.
Sverige som förr i tiden bröt helig mark och visade upp både det ena och det andra, hänger inte längre med. I dag är det inte längre politiskt korrekt att äga de sexigaste kvinnorna i världen..
Däremot är senaste inne grejen politiskt korrekt: unga vänsterradikala tjejer, som bläddrar fram underlivet på tågstationer, i plaskdammar samt andra folksamlingar.
Det är också helt OK i vårt land, om avklädningen av unga kvinnor sker under s k konstnärliga former.

Lucy Pinder är 25 år gammal. Hennes behag upptäcktes på det klassiska viset. Någon med röntgenblick och kontakter såg henne i folkvimlet. Resan mot stjärnorna har börjat. Hon går så att säga fotbollsvägen.
Frågan är om någon allsvensk klubb till nästa säsong vågar haka på den här nya trenden?
Trelleborgs FF har knappt någon publik på sina matcher. Kan det här vara en väg att gå?
I speedway har man fattat grejen. Där ser vi lättklädda damer med färgglada paraplyer (?) stå och kråma sig inför varje heat.

Vad säger Tom Prahl?
Vad säger Lars-Åke Lagrell?
Vad säger Pelle Svensson i MFF?
Gudrun Schyman skulle givetvis rasa. Det skulle bli glödande debatter i media, inte minst i TV, givetvis med stor tittarsuccé som följd. De saggiga kultursidorna sprängs som överpumpade silikonbröst.
Vänsterfeministerna som älskar visa upp underlivet på offentliga platser, skulle snabbt ta fram en manlig motsvarighet.
Hulken?
Bara han inte sitter och ammar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar