fredag 4 december 2009

Himmelrikets avskedsintervju med HasseBorg: Glömde (!?) frågorna om Zlatan.

Det är högst egendomligt. När Himmelriket på Svenska Fans gör en avskedsintervju med Hasse Borg, glömmer-undviker-vill inte-ställa de heta frågorna om Zlatan Ibrahimovic. Ja, han glöms bort helt i det långa saggiga snacket. I stället borstar man rygg så nagelbanden ryker.
Alla vet att förhållandet mellan Zlatan v/s Borg är frostigt. Hasse Borg gjorde en formidabel insats i samband med att Zlatan gick till Ajax. Transfern på över 70 miljoner är än i dag rekord för svensk klubbfotboll. Det var helt och hållet Borgs förtjänst. Den fjädern kan ingen ta ifrån honom.
Vad vi fått veta i efterhand, är att det varma far/son förhållandet mellan de båda herrarna, har inte bara gått i stå, utan är stendött.
Zlatan menar att han blivit blåst på kulor. Han kunde fått stoppat ännu mer pengar i den egna börsen. Därför den rådande stränga kylan som råder mellan paret i dag.
Det gör inte saken bättre, att Hasse Borg medverkade i en bok om sig själv, där han hyllade sig själv, men "glömmer" helt bort Zlatan.
Herr ordförande Bengt Madsen, har alltid sett Hasse Borg som sin förlängda arm. Här kan vi finna orsaken till dagens obefintliga förhållande mellan MFF v/s Zlatan, trist men sant.
Himmelrikets intervju anser jag är undermålig, direkt amatörmässig. Hur man kan missa ställa de givna frågorna om Zlatan begriper jag inte. Var det kanske ett villkor av Borg för att ställa upp?
Vad vet jag.
Rött kort är det.
Det enda gång hans namn nämns, är det här. Jag citerar från Himmelsriket:
"Hasse Borg har sålt spelare som Zlatan Ibrahimovic, Markus Rosenberg, Afonso och Ola Toivonen för betydande belopp och på så vis bidragit till att stärka Malmö FF:s klubbkassa".
Himmelriket är en halleluja-församling.

Himmelrikets intervju med Hasse Borg HÄR!
Preliminärt spelprogram för allsvenskan 2010 HÄR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar