fredag 1 april 2011

Danskt aprilskämt? Vem får lång näsa???

FC Köpenhamn skriver i dag på sin hemsida: Roland Nilsson klar för klubben.
Eftersom det är 1 april i dag, så kapar jag texten rakt av:
"F.C. København har indgået kontrakt med svenske Roland Nilsson som cheftræner frem til sommeren 2014. Dermed bliver Nilsson den 11. cheftræner i historien hos de ottedobbelte danske mestre.
116 A-landskampe, UEFA Cup-vinder, svenske mesterskaber som spiller og træner og senest en kåring som årets træner i Sverige 2010, er bare nogle af 47-årige Roland Nilssons imponerende meritter.
-Vi fik i sin tid, og relativt hurtigt i processen, sat en profil på vores nye cheftræner. Højtprioritered
e kriterier som enighed omkring det grundlæggende spillekoncept i klubben, international erfaring, skandinavisk baggrund og referencer samt dokumenterede resultater, lever Roland Nilsson mere end op til. Samtidig besidder han menneskelige egenskaber som vi sætter stor pris på. Derfor er valget af Roland logisk, og vi er rigtig godt tilfreds med hele forløbet. Vi glæder os til at kunne præsentere Roland i København, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen og fortsætter:
-Roland begynder sit arbejde hos F.C. København snarest mulig. Vi er i god dialog med Malmø FF, og jeg er overbevist om, at begge parter er interesseret i at finde en fornuftig løsning. Det ligger i hvert fald fast, at vi har en ny cheftræner pr. 1. juli, slutter Carsten V. Jensen.
-Med ansættelsen af Roland Nilsson so
m cheftræner i Skandinaviens største fodboldklub har vi taget et meget vigtigt skridt i forhold til at sikre den fortsatte stabilitet og udvikling, der har kendetegnet F.C. København de seneste mange år. For både Roland og F.C. København gælder, at vi har meget store sportslige ambitioner nationalt som internationalt. Det er med andre ord et perfekt match i forhold til vores fortsatte strategiske arbejde og vort høje ambitionsniveau, siger F.C. Københavns administrerende direktør Anders Hørsholt."Nu återstår det och se vem som får lång näsa. Jag, du, MFF, Roland Nilsson eller hela gänget.
Tippa får du göra själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar